Bemanding:
Onsdag fra 17.30 til 20.00. Passende åbningstid - 1 vagt - måske kun 1 person.
Fredag fra 17.30 til 22.00. 1 vagt: Husk ekstra bemanding til at hente flæskestegssandwich og uddeling. Husk termokasser, gå igennem hallen. Vigtigt at sørge for flæskestegsholdet.
Lørdag: 9 til 12.30 1 vagt + vagt fra 12.30 til 13.30 med et par personer til at flytte baren, opfyldning og opsætning
Aftenvagt fra 16.30 (hvis der er velkomstdrink e.lign.) eller 17.00 til 19.00 + 19.00 til 22.00 og 22.00 til 01.00. Gerne Sten og Jonas på den sidste vagt eller nogen som kan hjælpe med at flytte ind.
Supervisor uddelegeres som 4 vagter: onsdag, fredag, lørdag formiddag og lørdag aften. søndag er kræver meget af oprydning. Vi bør også planlægge oprydning og afsætte resourcer.
Mad og drikke:
Fadøl skal der være. Der skal kun være halvanden liter sodavand alle dage - ingen dåser.
Prisen på drinks og fadøl skal være den samme. I år skulle den have været 40 kr.
God ide at hente varer tirsdag og sætte på køl og måske sætte boden op tirsdag. Husk at aftale med Bent Ole.
Udvalget af slik var fint og vi køber ikke slik i Dagrofa.
Rødvin.